Beste snellader voor iPhone en Android 2021

Aug 16, 2021 @Abdo_Alwardi Nachrichten 6891 Ansichten

Beste snellader voor iPhone en Android 2021

In de snelle wereld van vandaag is wachten tot je telefoon is opgeladen een zenuwslopende ervaring. Of je nu op vakantie bent of laat op je werk komt, een lege batterij is nooit prettig. Snelle opladers zijn levensreddend en worden snel een noodzaak.

 

Er zijn meerdere opties om te overwegen bij het kopen van een oplader. Van spanningsvereisten tot telefooncompatibiliteit, het aantal pinnen tot de prijs, het kiezen van de juiste oplader kan ontmoedigend zijn. De prijzen van mobiele telefoons houden rekening met al deze variabelen en helpen klanten bij het maken van weloverwogen keuzes.

 

Hier vermelden we de beste snelle USB-C- en USB-A-opladers voor zowel iPhones als Androids voor 2021, samen met hun prijslijst.


BESTE SNELLADERS VOOR iPhone en Android - 2021

Hier vermelden we de beste merken voor mobiele opladers en hun producten voor zowel iPhones als Android die wereldwijd compatibel zijn.


1. ANKER

Anker is de nummer 1 producent van snelladers in de VS. Een tikkeltje duur voor de Pakistaanse markt, hun producten zijn betrouwbaar en gaan lang mee. We hebben de volgende twee opladers op de shortlist gezet voor het snel opladen van Android-telefoons.

 

PowerPort III Mini

Power Port III is de populairste oplader van Anker. Compact formaat, betaalbare prijs en snel opladen maken hem ideaal voor thuis, op het werk en op reis. Het is een USB-C-oplader en kan tot 30 W PD opladen. De PowerIQ 3.0-poort wordt ondersteund door Qualcomm Quick Charge. Het is compatibel met tablets, telefoons, laptops en zowel oude als nieuwe telefoons, waardoor het een universele keuze is voor consumenten.

 

PowerPort Atom PD4

Dit is een krachtige 100W oplader met 4 poorten die zelfs gebruikt kan worden om een ​​laptop op te laden. Het bevat twee USB-C PD-poorten en twee USB-A-poorten. Het is niet nodig om grote laptopopladers mee te nemen, want deze compacte oplader kan het. Met meerdere poorten kunt u meerdere apparaten tegelijk opladen, aangezien het vermogen van 100 W over hen wordt verdeeld.


2. AUKEY

Omnia 65W snellader

 

De Omnia 65W is een oplader met twee poorten die zowel een USB-C PD-poort als een USB-A-poort biedt. Het kan in totaal 65 W leveren, wat wordt verdeeld bij gebruik van beide poorten. De PD-poort kan zelfs worden gebruikt om compatibele laptops op te laden, zoals een MacBook Pro.


Swift 18W snellader met opvouwbare stekker

 

Deze mini-oplader maakt indruk. Met snelheden van 18 W kan hij uw smartphone snel opladen met zijn USB C-poort. Het is een efficiënt en compact apparaat met opvouwbare tanden. De veiligheidsfunctie beschermt het apparaat en uw telefoon tegen overladen, oververhitting en huidige toeslagen.

 

10.000 mAh Powerbank

 

Voor degenen die altijd onderweg zijn Powerbanks zijn essentiële apparaten. De AUKEY 10.000 mAh powerbank heeft meerdere poorten, waaronder 3 USB-A-poorten, één micro-USB en één USB-C-poort die zowel voor uitvoer als invoer kunnen worden gebruikt.


3. Spigen

SteadiBoost 45W autolader

 

Spigen staat bekend om zijn verscheidenheid aan smartphone-accessoires. De Steadiboost is een waardevolle toevoeging aan de line-up. Het is een 45W autolader met zowel USB-C als een USB-A poort. De USB-C biedt 27 W PD-opladen, terwijl de USB-A-poort Qualcomm's Quick Charge 3.0 bevat. Dus deze oplader zal je onderweg ondersteunen en een geweldige reisgenoot zijn.


4. Samsung

25W PD snelle voedingsadapter

 

De Samsung 25W Fast Power Adapter heeft een USB-C PD-oplaadpoort. Het maakt gebruik van PPS-technologie waardoor het een veilige en betrouwbare optie is voor uw apparaten. Dit is de oplader die bij de Samsung-apparaten in de doos wordt geleverd en is een goede back-up voor je Android-telefoons en -tablets.


5. Amazone

Amazon Basics 40 W 4-poorts wandoplader

 

De basis van Amazon is een oplader van 40 W met 4 poorten. Het is een geweldige reisgenoot omdat je hiermee meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. De poorten zijn allemaal USB-A. Het aansluiten van meerdere apparaten kan de laadsnelheid beïnvloeden. Het compacte ontwerp en de functionaliteit maken het een betrouwbaar back-upapparaat.


6. Qualcomm

Qualcomm is een Amerikaans multinationaal bedrijf met meerdere producten in mobiele technologie.

QC 3.0 Snellader 3A 18W

De Qualcomm QC 3.0 is een betaalbare 18W-oplader voor zowel iPhone als Android. Het heeft een enkele poort die 5V, 3.1A max ondersteunt. Het is gecertificeerd om uw apparaat te beschermen tegen een elektriciteitstoeslag. De invoerspecificaties omvatten AC 100-240V.


7. RAV-vermogen

RAVPower 45W PD-oplader

RAVPower is een universeel compatibele wandoplader van 45 W. De USB-C, 3.0-poort kan mobiele telefoons met hoge snelheden opladen. Dankzij de slimme sensor kan hij het aangesloten apparaat herkennen en de optimale hoeveelheid stroom leveren. De veiligheidsfunctie beschermt apparaten tegen kortsluiting, terwijl het compacte ontwerp u in staat stelt om het mee te nemen op reis.


8. Krachtbeer

PowerBear Quick Charge 3.0

Power Bear 3.0 is een 18 W USB-C, universeel compatibele oplader. Het bevat Qualcomm Quick Charge en kan je Android in een mum van tijd opstarten. Het compacte formaat, de veiligheidsvoorzieningen en de betaalbare prijs maken het een populaire keuze in de markt.

9. Scosche

Scosche PowerVolt

 De Scosche Powervolt is een USB-C-oplader met twee poorten die 18 W stroom levert via elke poort voor een totaal van 36 W. De ingebouwde veiligheidsfunctie is gecertificeerd om uw apparaat te beschermen tegen stroompieken en -pieken. Het duurzame materiaal beschermt het tegen stoten en vallen. De opvouwbare uitsteeksels maken het nog compacter om gemakkelijk in je zak te passen tijdens het reizen. Het is universeel compatibel en kan allerlei soorten apparaten opladen.


10. AT ALFA

A.T ALFA is het toonaangevende merk voor mobiele accessoires in Pakistan en is steeds meer wereldwijd aanwezig. Hun producten belichamen innovatie en kwaliteit.

 

A.T ALFA oplader met dubbele poort

Dit is een dual-port 15W oplader met een LCD-scherm. Het is compatibel met een 100-240V voeding en levert een stabiele spanning van 5,0V en een maximale output van 3,1A stroom. Het is duurzaam en compact, perfect voor mensen die altijd onderweg zijn. Het bevat 2 poorten en is compatibel met alle Android-apparaten.

 

Het opsommen

Het hebben van een universele, wereldwijd compatibele oplader is een noodzaak. Websites zoals Mobile Price bieden informatie over wereldwijd compatibele elektronische producten. De hierboven genoemde opladers bieden waar voor hun geld omdat ze compatibel, compact en duurzaam zijn. Hun snellaadfunctie maakt ze een essentieel item voor elk individu.


Bewerten Sie diesen Artikel:

Teile diesen Artikel:

Hinterlasse einen Kommentar:Zum Thema passende Artikel

free website hit counter