Microsoft heeft officieel Windows 11 aangekondigd met de nieuwe Windows-ervaring en ondersteuning voor Android-apps.

Jun 25, 2021 @Abdo_Alwardi Nachrichten 7997 Ansichten

Microsoft heeft officieel Windows 11 aangekondigd met de nieuwe Windows-ervaring en ondersteuning voor Android-apps.

Microsoft heeft officieel Windows 11 aangekondigd, de volgende grote versie van het permanente desktopbesturingssysteem van het bedrijf. De nieuwe versie brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder een opnieuw ontworpen gebruikersinterface, bijgewerkte functies voor vensterbeheer en zelfs ondersteuning voor Android-apps.


Onder de nieuwe verbeteringen:

  • Een nieuw perspectief: Windows 11 biedt een stille, creatieve ruimte waar u uw passies kunt nastreven met een nieuwe ervaring.
  • Maximaliseer uw productiviteit: krijg toegang tot alle apps die u nodig hebt en multitask eenvoudig met tools zoals Snap-lay-outs, desktops en een nieuwe, meer intuïtieve ervaring voor het aanvullen van voorraden.
  • Nieuwe manieren om verbinding te maken: maak direct vanaf je desktop contact met de mensen om wie je geeft met Microsoft Teams.
  • Uw inhoud: met Microsoft Edge en de vele tools waaruit u kunt kiezen, kunt u op de hoogte blijven van het nieuws, de informatie en het entertainment dat voor u het belangrijkst is.
  •  Microsoft Store: vind eenvoudig de apps die je nodig hebt en de programma's die je graag bekijkt in de nieuwe Microsoft Store.
  • Gameplay: Windows 11 tilt gamen naar een geheel nieuw niveau met grafische mogelijkheden die wedijveren met de realiteit.


Bewerten Sie diesen Artikel:

Teile diesen Artikel:

Hinterlasse einen Kommentar:Zum Thema passende Artikel

free website hit counter